Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس مرکز گسترش اقصاد مقاومتی استان کرمانشاه گفت: شناسایی واحدهای نیمه‌تعطیل و تعطیل از سال گذشته آغاز شده و تلاش می‌شود با رفع موانع تولید و تزریق نقدینگی به واحدهای تولیدی آن‌ها را به چرخه بازگردانیم. - اخبار استانها -

 فرزاد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: مرکز گسترش اقصاد مقاومتی براساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری از چند سال پیش در کشور راه‌اندازی شده و این مرکز در استان کرمانشاه با فعالیت‌های متنوع و اولویت اشتغالزایی از سال گذشته مسیر تازه‌ای را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز گسترش اقتصاد مقاومتی استان کرمانشاه قرار است با مانع‌زدایی و پشتیبانی از تولید اشتغال و کارآفرینی را در استان رقم بزند.

 رئیس مرکز گسترش اقتصاد مقاومتی استان کرمانشاه افزود: هر آنچه که با تولید گره بخورد آن را در بخش‌های صنعت، معدن، تجارت، گردشگری، مناطق آزاد تجاری و بازارچه‌های مرزی و مبارزه با مفاسد اقتصادی و ترک فعل مدیران انجام خواهند داد.

وی با اشاره به اینکه اولویت نخست استان اشتغال و کارآفرینی است و به سمت جذب سرمایه‌گذار سوق داده شده است عنوان کرد: اکنون به دنبال سرمایه‌گذاران واقعی هستیم که کار او منتج به اشتغالزایی و کارآفرینی شود و تاکنون اقدامات خوبی انجام شده است.

جعفری با بیان اینکه مرکز گسترش اقتصادی مقاومت همواره مورد توجه و حمایت استاندار کرمانشاه بوده است گفت: شناسایی واحدهای نیمه تعطیل و تعطیل از سال گذشته آغاز شده و تلاش می‌شود با رفع موانع تولید و تزریق نقدینگی به واحدهای تولیدی آن‌ها را به چرخه بازگردانیم.

افزایش تولید و ثروت بدون نهادینه کردن فرهنگ قناعت منجر به اقتصاد مقاومتی نمی‌شودمحصولات خانگی مردم استان گیلان در نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی عرضه می‌شوداولین همایش ملی «مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی» برگزار شد

وی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌ها بررسی واحدها از نزدیک و بررسی مشکلات آن‌ها است گفت: در مراحل بعدی برای رفع موانع و برگشت این واحدها به چرخه تولید تلاش می‌شود.

جعفری بیان کرد: سرمایه‌گذاران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به مرکز گسترش اقتصاد مقاومتی واقع در خیابان شهید اشرفی اصفهانی جنب اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مراجعه کنند.

وی گفت: سرمایه‌گذاران توجه داشته باشند که قرار نیست بروکراسی دست و پا گیر اداری مانع از اشتغالزایی، تولید یا سرمایه‌گذاری آن‌ها شود.

جعفری افزود: این مرکز در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب با تأکید بر علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، گسترش عدالت اجتماعی و مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجرای سبک زندگی ایرانی اسلامی مسیر تازه‌ای را برای پیشرفت و آبادانی استان در پیش گرفته است.

انتهای پیام /832/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی اقتصاد مقاومتی مرکز گسترش اقتصاد استان کرمانشاه اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۵۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید

استاندار ایلام گفت: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام نیا امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_در دیدار با مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت اظهار کرد: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و هیئت همراه در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد که با توجه به نزدیکی با مرز کشور عراق باید در این حوزه‌ها کار شود.

استاندار ایلام ادامه داد: در زمینه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز مورد توجه است بنابراین ۱۸ کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

بهرام‌نیا با بیان اینکه استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است، افزود: باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با توجه به سفر تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد تا شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است که می‌تواند در بخش صنعت، کشاورزی، و شرب استفاده شود، افزود: سد میمه پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی دارد.

بهرام نیا ادامه داد: واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فاز نخست سامانه گرمسیری تکمیل شده، و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، و پتروشیمی دره‌شهر در مرحله تکمیل است که با افتتاح آن تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید استان ایجاد خواهد شد.

استاندار ایلام تاکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان راه‌اندازی شده است، در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان تلاش جهادی داریم.

بهرام‌نیا افزود: ایلام، استانی غنی است که با وجود این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 747979

دیگر خبرها

  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است