Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارا شاه آبادی گفت: مراکز واکسیناسیون علیه کرونا در کرمانشاه تعطیل نمی‌شود و همچنان عملیات واکسیناسیون در خانه‌های بهداشت و پایگاه های سلامت شهری انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سارا شاه آبادی در گفتگو با خبرنگار  مرصادنیوز، اظهار داشت: خوشبختانه این روزها موارد بستری و مرگ و میر در اثر بیماری کرونا کاهش چشمگیری داشته است و دلیل این کاهش بدون‌شک انجام واکسیناسیون همگانی بر علیه بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: البته تزریق نوبتهای یادآور کرونا می تواند به این کاهش کمک کند چرا که حدود ۴ تا ۶ ماه پس از تزریق آخرین نوبت واکسن ایمنی ناشی از تزریق در بدن افراد کاهش پیدا می کند و اگر نوبت یادآور تزریق نشود ممکن است در فصول سرد سال مجددا آمار موارد ابتلا به بیماری افزایش داشته باشد.

شاه آبادی گفت: بر این اساس به افراد بالای ۱۸ سال توصیه اکید داریم که اگر سه ماه از تزریق نوبت دوم آنها گذشته برای تزریق نوبت سوم اقدام کنند و افراد بالای ۸۰ سال و افرادی که بیماری زمینه ای دارند نیز در صورتی که ۴ تا ۶ ماه از تزریق نوبت سوم آنها گذشته حتماً نوبت چهارم را نیز دریافت کنند تا ایمنی لازم بر علیه بیماری در بدنشان ایجاد شود.


وی خاطر نشان کرد: با توجه به پوشش بالای واکسیناسیون نوبت اول و دوم در سطح استان و کاهش بار مراجعه، مراکز تجمیعی واکسیناسیون تعطیل شدند و تنها چهار مرکز در شهر کرمانشاه تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری فعالیت می کنند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه اظهار داشت: در حال حاضر مرکز ۹ دی در حافظیه، مرکز تربیت در خیابان منزه، دانشکده بهداشت جنب بیمارستان فارابی و مرکز امام علی(ع) در شهرک جهاد نسبت به انجام واکسیناسیون اقدام می کنند.

وی افزود: این مراکز تا پایان اردیبهشت ماه فعال هستند اما با تعطیل شدن این مراکز واکسیناسیون علیه کرونا تعطیل نمی‌شود و همچنان عملیات واکسیناسیون در خانه‌های بهداشت و پایگاه های سلامت شهری انجام می شود.

شاه آبادی بیان گفت: روستائیان متقاضی واکسن کرونا می توانند به خانه های بهداشت مراجعه کنند و در شهر ها نیز به نزدیک‌ترین پایگاه محل سکونت خود مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تزریق نوبت شاه آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است